Mamma till 2 underbara Prinsar

Alla inlägg den 7 juni 2011

Av maminoo - 7 juni 2011 22:05

Ikväll sover Dino i sitt egna rum för allra första gången. Eller ja, han har sovit där när han var yngre under dagarna. Men aldrig en hel natt.

Vi får se hur det går, monitorn är igång för jag är beredd på att behöva gå upp o gå in till honom ett par gånger pga nappen.


Jag har dock lagt 4st nappar i sängen så han lätt ska kunna hitta en o stoppa den i munnen. Problemet är att han lägger sig på nappen ibland o då gör det ont så han brukar vakna o gråta.


Mer info om hur natten gått kommer under morgon dagen. Nu ska jag själv gå o lägga mig, för första gången på väääääääldigt länge kan vi prata utan att behöva viska i sovrummet, tv;n får vara på utan att någon vaknar.


Nattttiiiiis

MVC

Av maminoo - 7 juni 2011 12:21

I förmiddas promenerade jag o Dino till MVC, eftersom jag hade min första riktiga kontroll sen inskrivningen.

  • Jag är nu i v26, viktuppgång hittils +1kg, med Dino i v27 var det +2,5kg,
  • SF mått mindre än vad jag var med Dino, dock var jag på kontroll i v27 med Dino troligtvis ligger jag på samma mått som med Dino tills nästa vecka.
  • Blodvärde samma som med Dino 109 inte riktigt bra men ska äta mina järntabletter. Blodsocker och blodtryck var mycket bra.

Känns konstigt att magen inte alls är något större än vad den var med Dino, för den känns verkligen större. Viktmässigt ligger jag ungefär likadant som jag låg med Dino också. Allting verkar vara likadant. Hjärtslagen låg på ca 140slag/min, också väldigt likt Dinos.


Får bara se om jag får möjligheten att gå hela graviditeten ut. Hade varit kul o få känna på den sista o jobbigaste månaden också.

O självklart hade det varit så mycket bättre för barnet o födas i v40 än tidigare.


Men jag tar allt som det kommer. =)


Av maminoo - 7 juni 2011 07:57

Igår var kalaset o visst blev det riktig fint. Även om vi hade värmebölja på 30grader, så gick det bra.(några bilder från min Iphone, resten utav bilderna ligger på kameran o de dyker upp allt eftersom)


Visst blev Dinos tårta fin?


Stora födelsedagsbarnet, med slips, skjorta o shorts. Men slutändan tog vi på honom ett vanligt linne, eftersom värmen var alldeles för mycket.



 





  



En hel del vyckort, med underbart fina preseneter. Något jag är oerhört glad över är att folk inte hade med sig sånna jätte stora leksaker som rutchkanor o grejer. Men det blev en cykel o en elpolismotorcykel o en hel del bilar, traktorer, bollar, osv. 

 


Trotts alla möjliga häftiga leksaker så var denna favoriten. En bok som bla sjunger Chuggington introt & Dino älskar de barnprogrammet. Så den leker han med hela tiden.

  

Tack alla fina vänner, familj & släkt för att ni kom i firade med oss.

Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mamma till Dino & Elvis


Ovido - Quiz & Flashcards