Mamma till 2 underbara Prinsar

Alla inlägg den 11 maj 2011

Av maminoo - 11 maj 2011 21:23

VI har de senaste kvällarna haft besöjk utav en jäkla helikopter som flyger runt i området vid samma tidpunkt. Så himla störande då den är hur högljud som helst. Förstår inte varför den alltid är just här, börjar nästan tro att det är en "övningskörare" you never know då vi inte alls bor långt ifrån flygplats o helikopter banor.

Dino har redan nu vaknat o gråtit för att han blivit väckt.    Hoppas helikoptern ger sig snart.


Idag har det varit oerhört kvavt ute, knappt någon sol men gud så varmt. Hoppades på lite åska men icke sa nicke. Det kom inget. Älskar när det åskar o sen kommer de en massa spöregn som fräshar upp. Men inte idag.


Vi var ute idag med Jasmine o hennes lille pojk, vi tog en liten picknik här på bakgården med barnen på filtar. Dom satt stilla o kröp inte iväg som dom annars brukar att göra. Vi pratade lite förskolor i området som verkar intressanta även för oss så nu ska ja anmälla Dino till 2 andra till. Vi har ju inte bråttom men att få Dino inskolad. Därför är vi lite "kräsna" med vilken förskola det blir. Får han en plats i vinter som planerat så är de tänkt att han skulle gå några timmar i veckan.


Jahapp nu berättar E att de varit skottlossning i området brevid, en man har blivit dödskjuten. Dessa gäng här i gbg. Ingenstans kan man vara trygg trots att man söker sig långt ifrån de områden man tror är de dåliga så går det inte att undkomma detta. Troligtvis därför helikoptern åker runt.


Nu ska jag gå o tvätta håret o lägga mig, imorgon blir det ett öppna förskolan besök. alltid trevligt.









Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mamma till Dino & Elvis


Ovido - Quiz & Flashcards