Mamma till 2 underbara Prinsar

Senaste inläggen

Av maminoo - 2 oktober 2012 13:26

Dom rincde från dagis o sa att Dino inte mådde så bra, så jag åkte och hämtade hem honom. Frågade Påvägen hem vad han ville äta då svarade han donalds. Så ett litet stop på mocdonalds o en happy meal senare har vi en pigg o glad kille.

ANNONS
Av maminoo - 1 oktober 2012 19:43

Idag var jag hos frisören med pojkarna, det gick som förväntat båda skrek som galningar. Men fina är dom nu, specielt Elvis det går knappt att känna igen honom, hab ser så stor ut. Dock kände jag mig något rånad när de visade sig kosta 250kr per pojke. Klippte dino där förra året & då kosta det 150kr. Tycker att 250 för en liten pojke med lite hår på huvudet är alldeles för mycket!!!!!!!!!!!

ANNONS
Av maminoo - 28 september 2012 19:37

Jag vill bara klar göra att Elvis är världens piggaste och gladaste kille. Han är väldigt tidig i utvecklingen o hittar på en massa bus. Han kryper, han går, han är överallt helt enkelt. Han har alltid varit aktiv o hoppade i vårt knä redan vid 2mån ålder när vi höll honom i händerna. Han är normallång o följer längdkurvan perfek. Men han har alltid varit något mindre i vikten vilket är helt okej men i Elvis fall följde även hudutslag med.


Oftast när så små barn har utslag/torr hud så tyder de på någon födoämnesallergi. I Elvis fall har man aldrig hittat något trots flertalet tester. Hans hudutslag är nästan helt borta nu & dyker endast upp efter långa bad då huden torkas ut. Men vi smörjer o de försvinner lika fort. Men de senaste 2 vägningarna har han börjat avvika från sin viktkurva. O då vill hans läkare att vi ska följa upp detta o se ifall de födoämnestester vi testat när han var yngre visar något annat nu när han är äldre. Självfallet vill jag inte att han ska ha någon allergi men det hade förklarat så mycket. För Elvis äter riktigt bra han stoppar i sig mer mat än vad storebror gör vissa dagar men ändå är inte viktkurvan den allra bästa.


Jag tittade i Elvis BVC bok idag o såg att hans bästa viktuppgång var under den perioden vi körde mjölkfritt så idag efter labbtestet åkte jag till coop o handlade en massa mjölkfria produkter som vi ska testa ett tag för att se om det ger någon förändring.


Det som slår hårt på mig är att jag ska börja om ett par veckor det känns ingen bra o inte ha löst detta med Elvis allergi ännu. Men jag hoppas att dagens tester ska ge något resultat så vi vet o att vi även kan informera på dagis när han sen börjar. Håller tummarna hårt nu. 
Av maminoo - 28 september 2012 08:58

Siiter på barnmedicin o väntar på att få komma in till labbet. Elvis ska ta prover mot glutenintolerans o mab ska se över hans ämnesomsättning. Vikruppgången har avstannat igen. Han har ju börjat att gå därav ökad förbränning men hur blir det sen när han börjar att springa? Ska han sluta gå upp helt då? Gud vad jag önskar att vi kunde få svar någon gång.

Av maminoo - 28 september 2012 08:58

Siiter på barnmedicin o väntar på att få komma in till labbet. Elvis ska ta prover mot glutenintolerans o mab ska se över hans ämnesomsättning. Vikruppgången har avstannat igen. Han har ju börjat att gå därav ökad förbränning men hur blir det sen när han börjar att springa? Ska han sluta gå upp helt då? Gud vad jag önskar att vi kunde få svar någon gång.

Av maminoo - 26 september 2012 13:16

Idag läste jag något som fick mig inse hur skört livet är. Nu sitter jag här med en klump i magen o tårar i ögonen. Livet är inte rättvist :(  Man kan inte ta livet för givet =(.Måste krama & pussa på mina små älsklingar extra mycket så fort dom vaknar.

Av maminoo - 24 september 2012 13:17

Vi har gått här hemma ett par veckor på helspänn då vi inte vetat om barnen skulle få en ny dagisplats här vi bor idag. Vi sa upp bådas platser med omedelbar verkan på de gamla stället. Dock fick Dino gå fram till December om han ville. Först fick vi höra att de troligen inte skulle få plats föränn januri månad men nu ringde jag för att se hur långt dom kommit i processen o då säger hon ni kan få platser från o med november månad. Detta underlättar så mycket för både mig o E nu. 


Vi kan andas ut o veta att E o jag inte behöver pussla ihop vår vardag, nu blir det normala arbetstider för båda. Barnen kommer gå 25h ena veckan o 15h andra veckan inte alls mycket vilket är bra, iallafall för Elvis som ännu är lite liten. I mina ögon iallafall.  Jag har nog glömt att berätta att Elvis har börjat att gå, dagen efter 1års dagen ställde han sig upp o gick 6 steg sen dess går han allt mer men precis som brorsan sin väljer han att krypa många gånger istället. Men så fort vi går ut så är det upp o gå som gäller. =)


Tiden går fort fort....

Av maminoo - 17 september 2012 06:09

Idag för ett år sedan föddes min lilla prins Elvis.

Grattis på födelsedagen hjärtat <3<3<3<3

Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mamma till 2 underbara Prinsar  med Blogkeen
Följ Mamma till 2 underbara Prinsar  med Bloglovin'

Mamma till Dino & Elvis


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se