Mamma till 2 underbara Prinsar

Alla inlägg den 18 mars 2012

Av maminoo - 18 mars 2012 21:25

Gud vad jag önskar att jag hade lite mer tid att blogga, det är egentligen kul o skriva ner de som sker i vardagen. Jag brukar gå bakåt i tiden o läsa o tänka oj har vi gjort allt det här.

Men just nu är det fullt upp hemma inför förberedelser inför fotograferingen. Mäklaren kommer på tisdag o vi ska gå igenom de sista o sen fota hemmet. Vi har städat, donat, målat om & grejat en massa annat. Idag tvättade jag fönstrena o nu ser man till o med ut. Vi har inte köpt något boende ännu, men vi vill förbereda allt så när vi köper är det bara att trycka på knappen o vår bostad går ut på försäljning.


Just nu finns det två hus som vi är intresserade utav den ena lite mer än det andra. Den som vi är lite mer intresserade utav ligger i rätt område, det är rätt storlek på den osv MEN (finns alltid ett men) utgångspriset ligger väldigt högt, det ligger i princip på maxgränsen vad vi kan/vill betala. Det andra huset ligger mer centralt är något äldre hus o vi skulle behöva bygga om då planlösningen inte är den allra bästa men utgångspriset ligger långt under vad vi kan tänka oss att betala o blir helt enkelt en prisvärd investering om man skulle göra de förändringarna.

Visningarna är först kommande veckan. Så vi får helt enkelt se, bara för att vi gillar ett hus väldigt mycket kommer vi inte överskrida vår bestämda budget. Vi vill inte bara "bo", vi vill kunna resa mycket, hitta på saker, unna oss o barnen fina saker osv. Därför lär de säkert inte bli huset vi gillar mycket. Men de dyker nog upp annat


jag hoppas att det gör det snart, blir ju tokig här hemma






Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mamma till Dino & Elvis


Ovido - Quiz & Flashcards