Mamma till 2 underbara Prinsar

Alla inlägg den 23 september 2011

mat

Av maminoo - 23 september 2011 19:42

  (Universal Studios, Los Angeles 2008 )


Pojkarna sover, o älsklingen o jag umgås på vårt lilla sätt just nu, sitter vid varsin dator o fikar. Inte bra alls o äta så mycket sött som jag har gjort sen förlossningen men suget finns där hela tiden. O kakor o bullar finns det gott om här hemma. Lika bra o äta upp allt o sen finns det inget mer o äta.


Känner mig inte riktigt stressad över att gå ner gravidkilona, jag är 3kg från inskrivningsvikten. O vikten sitter runt höfter o lår. Kan tex inte knäppa vissa jeans ännu för att höfterna är breda. Så var det med Dino också men efter ett tag drog de ihop sig. Får hoppas att samma sak sker denna också. 

Har tänkt o börja träna lite granna om ett par veckor, tanken är att gå på pass ca 2-3ggr i veckan o sen springa de resterande dagarna hemma på löpbandet.

Jag har redan nu börjat köra med plankan här hemma, magen behöver stärkas en hel del.


Förstår inte riktigt vad dom menar med att man går ner i vikt när man ammar, fungerar inte på mig iallafall. Jag går snarare upp i vikt. Jag äter konstant o är hungrig konstant också.


Av maminoo - 23 september 2011 15:19

Just nu har jag alldeles lite egen tid, E är iväg på jobbuppdrag. Dino är ute med sin mormor o morfar. O jag o Elvis ligger o myser i soffan. Varpå Elvis sover sött.

Jag surfar runt o läser lite favvo bloggar o försöker skrapa ihop ett eget inlägg att posta.


Vet egentligen inte vad jag ska skriva om, det har inte hänt så mycket sen tidigare i förmiddags. Pojkarna har sovit, ätit, busat o det är väl det. Jag var ensam med Dino o Elvis i ca 1,5h o det gick riktigt bra, inga problem där inte. Elvis är så lugn han sover, gnäller till lite får lite mat o sen är han nöjd igen. Dino brummar runt med sina bilar o jag gör honom sällskap så fort lillebror är mätt o nöjd o så höll vi på.


PS;

Idag när Bvc sköterskan var här så pratade vi om Dino o hur han är runt sin lillebror. O för att bäst visa det själv, gick Dino fram till sin lillebror o la ner sitt huvud brevid honom o så log han med sitt största leende. Bvc sköterskan smälte likaså gjorde vi. Han är så snälllll, kan inte förstå hur omtänksam o försiktig han är fastän han är så liten själv. Min fina fina Dino   


BVC

Av maminoo - 23 september 2011 11:52

Nu har bvc sköterskan varit här o vägt lille Elvis, han har gått upp sina förlorade 150g o står nu på samma vikt som vid födelsen. Va br att mjölken är bra, ammar som sagt o vill verkligen få de o fungera. Med Dino funkade inte själva amningen, jag pumpade dock i 4mån o det tog mycket på krafterna måste jag säga. Jag inser nu hur mycket lättare det är att bara ta fram bröstet o låta barnet amma så är allt klart. 

Men än så länge fungerar det jätte bra o då njuter vi.  


Idag ska jag vara själv med barnen ca 2h då E ska iväg på jobb grejs. Ska bli spännande har inte varit ensam med båda två mitt på dagen. Dino kommer definitivt vara vaken o Elvis.. ja med honom vet man aldrig. 



Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mamma till Dino & Elvis


Ovido - Quiz & Flashcards