Mamma till 2 underbara Prinsar

Alla inlägg under juli 2012

Av maminoo - 17 juli 2012 20:57

Äntligen har appen kommit, får nu se om de blir fler inlägg. Lättare blir det då jag inte har tid att sitta framför datorn. Vi har ännu inte fått tillträde till huset utan vi befinner oss i mina föräldrars hem. De är för tillfället bortresta vilket ger oss en hyssad normal vardag. E har semester också vilket blir mer roligt för oss alla. Vi försöker hitta på små altiviteter för barnen hela tiden.

En liten lillebror försöker att ta sig ut..

Av maminoo - 15 juli 2012 22:29

Nu är vi åter tillbaka på västkusten efter en långhelg uppe i östergötland hos svärföräldrarna. Jag önskar att jag kunde säga att vi hade det skönt, men våra barn har varit fruktansvärt "jobbiga". Dagarna vi spenderade där bestod enbart utav gråt & gnäll. Idag hade vi nog den värsta dagen med dom o deras beteende någonsin. Dom grät o gnällde konstant hela dagen, vad vi än gjorde så blev de bara värre o värre. Vi åkte hem tidigare än tänk för det gick o vara kvar längre. Bilresan ner hem på 300km bestod utav SKRIK, okej Dino somnade men Elvis han skrek o skrek o skrek o skrek konstant hela vägen hem..


Jag hoppas saker o ting lugnar ner sig o att dom får tillbaka sitt sprudlande humör. Vi tror att det har varit många förändringar för båda dom två i o med flytten osv. Dom saknar sina saker, sina rum, sina sängar osv.. När vi steg in i mina föräldrars hem nu på kvällen blev Dino sååå glad. Tror att han kände trygghet på något sätt. Vi har ganska inrutade rutiner med barnen o minsta lilla förändring gör att dom inte blir så glada..


Men nu är jag är helt slut o ska ta en liten dusch nu o lägga mig o njuta utav tystheten för en gångs skull.

Av maminoo - 10 juli 2012 20:03

Har varit frånvarande från bloggen ett bra tag nu, jag lever o allt är bra. Men att sitta vid datorn har jag ingen tid för. Hade varit en annan femma om blogg appen någonsin kunde dyka upp för Iphone också. Har funderat på att byta till någon annan bloggportal men jag ger bloggplats ett par dagar till.


Vi har haft en massa roligheter för oss, vi har besökt vattenpalats, aeroseum, badat i havet, besökt djupark & bara myst tillsammans som familj.


På torsdag går flyttlasset, vi flyttar in våra saker 2veckor innan vi får tillträde till huset. Ägaren var shyst nog o låta oss ställa våra grejer på övervåningen. Så vi har packat o har en massa kvar att packa. Det är inte föränn man börjar att packa som man inser hur mycket saker man egentligen har. Dock så rensar jag undan samtidigt o slänger det som inte behövs.


På fredagen har vi tillträde o överlämning utav nycklar osv från vår lägenhet, sen packar vi in oss i bilen o åker till öster götland ett par dagar hos svärföräldrarna. Därefter åker vi hemmåt o bor i mina föräldrars place. Dom är dock bortresta under tiden vi är där så vi får iallafall eget utrymme.



O sen till slutet utav månaden har vi tillträde till vårt underbara hus äntligen får vi möjlighet att inreda o fixa i vårt fina hus. Nu ska jag fylla de 135kvm också..  idag kom de fina väggtexterna jag beställt till vardagsrummet o barnens rum. Men bilder på de kommer när allting kommer på plats i huset blir roligare o se de då.


Men som sagt så kommer det komma mer inlägg så fort bloggappen kommer...



Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mamma till Dino & Elvis


Ovido - Quiz & Flashcards