Mamma till 2 underbara Prinsar

Alla inlägg under juni 2012

Av maminoo - 17 juni 2012 19:35

Det har varit en hel del kalasande i helgen för oss, i lördags hade vi besök utav min kusin med barn som kom för att gratta o lämna paket till Dino & idag kom våra vänner/grannar J & E med Dinos bästa vän Liam för att lämna paket till Dino. Barnen lekte en massa o vi vuxna umgicks. Väldigt lugn o harmonisk helg med andra ord. I lördags hann jag även gå ut o springa, 8km denna gång. Jag varvade jogging med PW orkade inte riktigt springa hela vägen. Men det är bara o fortsätta träna o görhoppningsvis inom snar framtid orkar jag hela vägen.


Dino & Bästa vännen Liam


Om man frågar Dino om har någon bästa kompis så svarar han alltid "Viam" Det är så han uttalar Liam. Om det är något jag kommer att sakna med de stället vi bor på idag så är denna fina familj som vi lärt känna under tiden vi båda väntade våra första.(dvs Dino & Liam)

Lyckligvis flyttar vi inte alldeles för långt bort o Dino kan fortsätta att gå på samma förskola som Liam.



  


Av maminoo - 14 juni 2012 22:14

Nu när E är bortrest har jag om kvällarna lagt Dino i vår stora säng i sovrummet så han fått sova brevid mig, lille Elvis sover som vanligt brevid mig också fast i sin spjälsäng. Det är så mysigt o ha båda pojkarna så nära. Igår låg jag länge o tittade beundrande på dom så vackra så fina. Jag är så glad att jag får vara del i deras liv gör mitt allra bästa varje dag för att ge dom all min tid o all min kärlek.    Älskar er så mycket mina pojkar.

Imorgon kommer min 3:e älskade pojke hem, maken min o då ska vi ha en underbar helg tillsammans allihopa.   


Dagen rullade förövrigt på bra, mina arbetskamerater kom förbi efter jobbet vi åt tillsammans (italiensk pasta grejs med kyckling o till efterrätt kladdkaka med jordgubbar o glass) Dino var super lycklig då han fick en massa uppmärksamhet samt fina födelsedagspresenter. Blir så glad när mina vänner (inte bara arbetskameraterna) minns o grattulerar Dino på födelsedagen. Ett antal kort har dumpit ner genom brevinkastet o vänner har kommit förbi med paket utan att vi ens har ställt till med kalas. Det betyder enormt mycket för oss, handlar inte att folk ska köpa något utan mer om att de bryr sig. Tack alla fina människor i vår närhet   



Av maminoo - 14 juni 2012 09:20

Nu väntar jag på att Elvis ska somna så jag kan börja städa här hemma. Idag väntar besök från mina arbetskamerater. De har ännu inte träffat Elvis, jag skäms nästan att jag inte gått dit med honom. Men det är jämt något som kommer ivägen men nu kommer mina fina vänninor hit istället. Det roliga är dock att det är bara en utav dom som jobbar kvar på min arbetsplats resterande har bytt tjänster till andra avdelningar. När man sen kommer tillbaka till arbetsplatsen kommer det kännas som en helt ny arbetsplats. Nystart verkligen, kan nästan behövas efter 2,5års mammaledighet!!



Som sagt städning står på schemat nu sedan ska jag handla hem mat, laga mat, göra efterrätt o däremellan spendera tid med mina barn. Med andra ord kommer jag att ha fullt upp.

Av maminoo - 13 juni 2012 22:39

Maken min är på tjänsteresa i Finland, barnen sover o jag sitter här i min ensamhet. Tv:n är den enda som håller mig sällskap. Det är lite skönt o få vara ensam också rensa huvudet på allt överflöd utav tankar. Det är mycket på gång nu med flytt o allt annat där emellan.(Längtar)


Idag har vi iallafall varit hos vänner o lekt. Barnen lekte o vi beundrade hur fint de lekte ihop. Sen besökte vi mina föräldrar o därefter blev de avfärd hemmåt. Elvis slocknade i bilen jag gav honom bara välling när vi kom hem o han sov vidare. Dino gick själv till sängs han med klockan var då 19.00 läste "mamma mu" för honom o han drack sin välling under tiden, sen slocknade han med. Älskar när det går så lätt. Har kommit fram till att jag har två oerhört lugna o harmoniska barn som är så så oerhört snälla. Älskar dom enormt mycket.


Nu ska även jag hoppa i sängs med ett avsnitt utav jersey shore!!




Av maminoo - 12 juni 2012 20:34



Hela dagen har gått fikans spår, vi har fikat hemma o med vänner. Dino älskar att fika. Jag gör ofta olika slags fruksallader inför våra fikastunder o han älskar dom. Oftast får han lite turkiskyoghurt till med honung över. Då brukar han säga "Nalle puh hånång".. han vet att han nalle puh älskar honung. hihi


Idag tog vi oss en tripp till andra sidan stan för att träffa min vännina o hennes söner på en liten kaffe dejt & barnen på en lekdejt. När vi sen var påväg hem precis utanför vår port fann vi en lite liten fågel. Troligtvis hade den ramlat ur boet för den stod stilla o var jätte rädd. Först trodde jag att den var skadad o jag o Dino klurade över vad vi skulle göra med den. Inte det enklaste o åka med den till djursjukhuset när man har två små barn med sig. Min tanke var att hämta en lite skokartong o bära hem den tills E kom hem. Men sen fick Dino för sig att klappa den o då började fågeln att flaxa lite med vingarna o studdsade liksom upp o ner.. märkte då att den inte var skadad bara att den helt enkelt inte kunde flyga. Så vi stod o titta på de en bra stund medan fågeln kämpade med att komma därifrån. O till slut flög den upp på en gren. O då gick vi in. Hoppas dens mamma är någonstans i närheten.





  Söt var den allt.

Av maminoo - 11 juni 2012 12:04

Gjorde precis en liten beställning från Campadre en klänings från Love Forever, härligt sommrig (om nu sommaren någonsin kommer). Skulle precis visa den men då vart den slutsåld o därmed går de inte få någon bild.
Men kika på de övriga plaggen..   Klicka här

Av maminoo - 8 juni 2012 08:36

God morgon mina sköna.. idag startade min dag på gymmet med lite löpning o ett antal övningar. Kände mig något trött i kroppen denna gång, får nog ta en paus imorgon o vila upp mig. Men det är riktigt härligt att träna tidigt på morgon o framför allt ger de bäst resultat (för mig) att träna innan frukost.

Nu blir det ingen beach 2012 men kanske 2013 om inget annat får de bli beach 2014 hihi.


Alldeles snart kommer min vännina E över med sin ena pojke vi ska vi åka o kika på ett hus som inte alls ligger långt ifrån vårt hus, det är E o hennes man som är ute efter att köpa ett.. oo älskar att titta på hus även om det inte är till mig. Men visst hade det varit kul o bo ett par hundra meter från sin bästa vän.

Min ena vännina bor ca 500m i de området så någon har jag iallafall..=)))

Av maminoo - 6 juni 2012 09:52





Grattis på födelsedagen min stora STJÄRNA.

Dino 2år





Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mamma till Dino & Elvis


Ovido - Quiz & Flashcards