Mamma till 2 underbara Prinsar

Alla inlägg under april 2012

Av maminoo - 15 april 2012 19:36

Solen visade sig från sina allra finaste sida idag, sen att de blåste är en annan femmal. Vi har varit ute sen tidig morgon. Våra barn går upp vid 7-tiden så på helgerna är vi ute vid 9 tiden. Elvis sover sin första nap o vi passar på att leka med Dino. Just nu är det mycket gräva i sandlådan o fylla hinken med sand. Bygger lite sandslott gör vi också.

Killen pratar så himla mycket, han härmar allt vi säger o jag blir ständigt förvånad över hur mycket han kan o alla dessa nya ord som ploppar ut hela tiden. Dino säger inte enstaka ord längre utan pusslar ihop 3 ord. Tex "Titta mamma fågel"


Tycker att han är jätte duktig.


Min lille Elvis är minst lika duktig nu har han börjat att ta sig frammåt, eller snarare bakåt. Han har börjat krypa bakåt. Alltid något iallafall. Det går så fort, var som att Dino föddes igår men samtidigt minns man inte livet innan dessa två grabbar kom till oss. Så mycket kärlek att det är obeskrivligt.


Av maminoo - 13 april 2012 10:47

Just nu är jag ute efter en singelvagn i sulky form. Den ska ha fullt liggläge o vara hyfsad fräsh. Har kollat på blocket men finns ju inget sådär som är intressant. Någon som har en sulky att sälja hojta till..


Av maminoo - 12 april 2012 20:34

Sitter här i min ensamhet, barnen sover o E är på fotbollsmatch. Säsongen är igång igen så de kommer bli flera ensam kvällar framöver. Har inte varit ensam med barnen på läänge så här på kvällskvisten när båda ska nattas. Men det var inga problem alls, gjorde välling till Dino la ner honom sen fick Elvis sin ersättning o han somnade på minuten. Dino däremot ville inte riktigt sova men han låg helt ensam i sitt rum pladdrade, ropade då o då o till slut somnade han.


Sen dess har jag ätit en massa sötsaker o tittat på tv. Datorn är inte lika rolig längre då jag inte har någon. Men telefonen funkar bra o E:s stationära går att sitta vid så här då o då.


Föresten så har jag o E bestämt att låta barnen gå kvar på dagiset här även om det finns andra mycket närmare så får det vara såhär till en början, vi får se hur de fungerar det är inte så svårt o ansöka om ett byte ifall det inte skulle funka. Har varit väldigt kluven i hurvida vi skulle göra, men nu verkar vi kommit fram till något. 


Men just nu finns det lite annat som hänger på våra axlar, ahh att det alltid ska vara något.....


Av maminoo - 11 april 2012 15:24

plask plask 

 
Av maminoo - 10 april 2012 17:33

testar igen för att se ifall de fungerar att blogga. skrev 2 inlägg tidigare idag o inget utav de publicerades.

Av maminoo - 9 april 2012 20:48

Idag var vi på besök i nya huset. Vi hade en besiktningsman som tittade igenom huset. Vi vill vara säkra på att de inte döljer sig mögel eller något liknande innan vi betalar fullt ut. Men härligt nog så såg allt bra ut, inga märkvärdiga anmärkningar fanns det. Nu kan vi se framemot flytten ännu mer. Vi spenderade hela  2h i huset o det var så mysigt att gå runt där o planera hur man skulle inreda o var vad man skulle ställa vad. Oh jag vill flytta NU.


Det enda projektet i huset kommer att vara att inreda barnens rum, vill ge dom fina rum.  Dino kommer få ha ett biltema då killen är GALEN i allt som har motorer, rullar o brummar. Elvis vet jag ännu inte då han är så liten o finner inget intresse för något ännu. Hans rum jag kanske avvaktar med tills han blir något större. Har tittat runt på nätet efter tyg till gardiner o matchande kuddar lär bli en beställning snart. Kommer då att låna mammas symaskin o pyssla ihop allt själv. Känns mer speciellt om jag gör det själv än o köper allt färdigt.


Vi har även varit riktigt flitiga o lagt upp ett antal saker för försäljning, syskonvagn som inte används, sommardäck osv.. vi la rätt låga priser på allt o allt blev sålt under helgen. Riktigt bra, nu slipper vi slänga eller släpa med till de nya stället.


Av maminoo - 8 april 2012 16:41

Ibland för jag för mig att baka, som idag blev de Ca 40 muffins med olika fyllningar.(hallon, choklad & blåbär). Efter att vi nu gottat i oss en massa muffins ska vi ut o möta ett par vänner så barnen får leka o vi umgås. 

 
Av maminoo - 7 april 2012 13:19

Svar till Sanela.


Vi har testat Elvis mot ägg också han visar ingen reaktion mot det. Men dom säger att han kommer växa ifrån sin allergi, men det hade varit skönt o veta vad det är han reagerar mot. Skönt att din svägerskas dotter växte ifrån sin äggallergi så snabbt & att dom fick reda på vad de berodde på. =)

Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mamma till Dino & Elvis


Ovido - Quiz & Flashcards