Mamma till 2 underbara Prinsar

Alla inlägg under december 2011

Av maminoo - 9 december 2011 19:35

Nu ska jag o maken se på film..

 

Berättar senare om den är sevärd.


Ha en trevlig fredag kväll.


Av maminoo - 9 december 2011 10:13

Min lill chafför som troligtvis kommer bli racerförare om han fortsätter i den här takten. 


E kom hem sent igår, så han fick inte träffat Dino igår heller. Men imorse när D vaknade o fick syn på sin pappa blev han riktigt lycklig o att pappa där också hade köpt en blixten mcqueen bil till D kunde dagen inte börjat bättre. E lämnade även D till förskolan o det var mindre lyckat, han ville inte alls stanna utan sin pappa.


Gårdagen var även mindre bra för lille Lelis, han hade en sån magknip. Han grät o o försökte fisa/bajsa men de gick inte bra alls. Masserade allt jag kunde & bar på honom osv, men de hjälpte inte jätte mycket. Fick ringa barnens morfar o be honom köpa minifom o visst hjälpte det ganska snabbt. Lelis har fisit som en tok o verkar pigg. Han kan till o med äta idag, igår gick de ingen vidare då han verkade få ont i magen så fort han svalde ner. Stackarn!!


Nu är det även helg, tråkigt nog verkar de bli en stormig helg med en massa regn o blåst. Otroligt tråkigt då det inte alls känns som om det är Dec månad . Det blir väl mest att spendera helgen inomhus.

Förra helgen besökte vi "jul på Liseberg" vilket är ett måste varje jul. Det är så otroligt vackert o mysigt med alla lampor överallt. Önskar jag hade en riktigt bra kamera o fota med så hade jag visar er en massa bilder.  

Dino började att storgråta när vi gick av farsfars bilarna. Han ville ju fortsätta att köra. Hahaha

så E ställde sig i kön på nytt så att D kunde åka en gång till.


 

Kaninen var mer poppis nu i jul än i sommras, då var han bara rädd för den. Men nu kunde han till o med gå fram o sitta i knät.

Av maminoo - 8 december 2011 09:39

Min kära son D är en sån dramaqueen på sistone. Så fort han får ett NEJ så gråter han o slänger sig på golvet o tycker synd om sig själv. I början var jag väldigt hönsig o försökte trösta o förklara varför han fick ett nej, men det funkade inte då han fortsatte att storgråta ännu längre stunder. Så nu säger jag bara nej du får inte göra så det är farligt o så låter jag honom gråta istället för att trösta.


Imorse tog han fjärrkontrollen o gick fram till tv:n o började slå kontrollen mot Tv:n, jag gick fram tog kontrollen o sa NEJ du får inte göra så det är farligt!!!! jag visade till o med en arg min för att han skulle förstå att det verkligen inte är bra de han gör. Vad gör ungen, jo han börjar stooor gråta o slänger sig på golvet. Jag går ut från vardagsrummet o in i köket, någon sekund senare hör jag att han har slutat att gråta. Vad snabbt de gick tänkte jag, Men helt plötsligt står han i köket o när han får syn på mig då lägger han sig ner på köksgolvet o börjar att gråta på nytt. Jag går då ut till hans rum & ännu en gång hör jag att han slutar att gråta o kommer in på sitt rum efter mig o lägger sig på golvet för fortsätta att gråta.


Jag tyckte det var så roligt att han gjorde så att jag inte kunde hålla mig från att lyfta upp honom o pussa ihjäl hans goa kinder, han vill helt enkelt att mamma ska tycka synd om honom.



Av maminoo - 7 december 2011 19:46

Nu verkar det som vintern är på igång, flera minusgrader ute o någon snöflinga kan man skymta då o då. För första gången längtar jag efter snön så vi kan ta ut Dino o åka pulka. Han kommer nog älska det.


Eftersom snön är på ingång passade jag på att köpa en varmare mössa o handskar till Dino, fick bli från Didriksson då de går perfekt ihop med hans overall.

Nu behöver jag inte oroa mig för om han går o fryser för jämnan.


Barnen o jag är ensama hemma nu 2dagar, E är iväg på tjänsteresa i Örebro & nästa vecka åker han till Finland ytterliggare 2dagar. Så det blir mycket ensam tid med barnen för mig. Men jag måste ge mig själv en klapp på axeln för att jag gör det så bra.   


Dino sover sen kl 7, nu är det bara Elvis som ska somna men han är lite svårare. Han brukar somna vid 22.00 tiden. Vilket har blivit bättre nu i dagarna då han så sent som i förra veckan ville vara vaken till 23-23.30 tiden. Den lilla herren bestämmer mycket själv o gör man inte som han vill ja då får man höra det också. Vilken stämma herren har, jag brukar säga att han fyller upp sitt namn "Elvis".


Jag glömde berätta för er att namnet jag så gärna ville ha till Elvis var Elis, tycker att det är så fint o ljuvligt namn. Men E tyckte att de verkade som ett tjejnamn o föredrog Elvis. Sen på förlossningen när han föddes så sa E, att jag fick välja själv vilket det skulle bli Elis eller Elvis. O ni vet ju vad jag valde. Men jag gillar Elis minst lika mycket nu som då o jag kallar Elvis för Elis eller Lelis hehe. Sen var jag väldigt förtjust i namnet Elmer också men E total sågade det namnet så det var bara att ge upp.


Nu ska jag försöka natta lilleman så jag också kan lägga mig är något trött.

Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mamma till Dino & Elvis


Ovido - Quiz & Flashcards