Mamma till 2 underbara Prinsar

Alla inlägg under augusti 2011

Av maminoo - 25 augusti 2011 08:02

Lilleman sover fortfarande han har tagit en sovmorgon. Den senaste tiden har de inte blivit många sådana snarare tvärtom. Han har vaknat vid 06.30 tiden & nu har klockan passerat 8 å han sover fortfarande.

Han har sovit väldigt oroligt på den senaste tiden, varit gnällig, vaknat redan vid 4-tiden o velat ha mat. Men igår så gjorde jag vanlig havregrynsgröt till honom med fruktmos som kvällsmål istället för flaska med välling o han har sovit super bra. Kan de vara att han helt enkelt inte blir riktigt mätt utav vällingen? Han dricker ca 220ml välling även om jag gör mer så dricker han inte mer.

Får testa gröten ikväll igen så får vi se om det ger samma resultat igen, får hoppas på det för det hade underlättat så mycket om åtminstone Dino kunde sova hela nätter nu när barn nr 2 är på gång.


Igår gick jag o la mig 23.00 o fram tills 01:30 dvs under 2,5h tid hann jag gå 5-gånger på toaleten. Detta evigt kissande börjar gå mig på nerverna. I

Idag står de shopping på schemat det är ju löning o eftersom E är ledig så passar vi på o handlar under dagen när det inte finns så mycket folk ute på stan. Ska främst handla grejer till Dino inför dagis starten. Samt att jag måste in på apoteket o handla salvor o grejer till blivande nykomlingen.


24 dagar kvar

Av maminoo - 24 augusti 2011 16:05

25 days left



Kan inte riktigt förstå att det bara är "25dagar" kvar, känns så overkligt. Kan knappt föreställa mig att det kommer ett barn till. Det känns som om Dino är mitt allt o ingen kan komma i närheten. Även om jag vet att jag kommer älska den nya bebisen minst lika mycket så känns det så konstigt just nu så här innan. När vi väntade Dino kändes det också overkligt, ungefär samma känsla som nu förutom att nu vet man vad som väntar när bebisen väl anländer. 


Kroppsmässigt börjar det verkligen kännas som att kroppen förbereder sig. Igår natt vaknade jag utav förvärkar, ni minns väl den molnande värken i slutet utav ryggen. Det gjorde iallafall ont eftersom de till o med väckte mig o höll mig vaket ett bra tag, känslan fick mig att minnas att det precis var så när allt kom igång med Dino. Trots min rädsla över att föda igen så börjat jag känna mig mer o mer trygg. Jag vet ju vad som väntar med det onda, men samtidigt vet jag att det faktiskt kommer ett slut o ju mer jag kämpar o gör "rätt" (med andning osv) desto lättare kommer det att bli.  

För övrigt mår jag bra, men riktigt trött ganska snabbt, underlättar så mycket att E är ledig nu. Jag är glad över att vi planerade in hans semester och sen pappaledighet så här.














Av maminoo - 23 augusti 2011 20:48

Jag har fått en jätte fin present från min underbara mamma, hon har köpt en babybjörn bärsele till mig. Jag hade ingen till Dino gillade inte riktigt bärsele. Men nu när bebis två är påväg så har jag kommit på flera fördelar med att ha en sådan. Kommer underlätta speciellt vid hämtning o lämning utav Dino på dagis. Bla slipper jag ta fram barnvagnen för att gå några hundra meter.


Tack bästa mamma.. 



26 days left

Av maminoo - 22 augusti 2011 21:06

27 days left


Idag blev det frisör besök för Dino för klippning. Oj oj vad "bra" det gick. NOT


Jag bad henne köra med en hårtrimmer istället för sax, eftersom Dino har rätt tjockt hår o vill jag gärna att det blir jämt över hela huvudet så att det kan börja växa ut jämt så det ser "normalt" ut. 


Så fort trimmen närmade sig huvudet började Dino skydda sitt huvud  o in på slutet GALLSKREK han verkligen.

Det var hemskt att höra så jag bad henne att sluta dock ville hon finjustera kanterna. Men jag tyckte inte det var värt det. Ville inte att han behöva skrika mer.


Grabben ser iallafall väldigt snygg ut i sin nya mohwak liknande frissa. O lite äldre till o med. Hans ansikte träder fram så mycket mer när hans hår är kortare.


 

Mitt allt   

Av maminoo - 21 augusti 2011 22:04



Idag var jag på bagageloppis med mamma, tycker det är så mysigt med strossa runt o kika. Man hittar alltid ett o annat. Jag fick med mig denna Legohink till Dino med stora klossar i, hela 20kr fick jag betala. Han är inne i perioden där han gillar o stapla grejer på varandra, så tänkte att detta var en perfekt grej för honom. 


Vissr fattade Dino grejen ganska snabbt o tröttnade nog ännu snabbare. Ungen kan inte sitta still i mer än 30sek sen ser han något annat att leka med o springer iväg.


Nu blir det ännu mer grejer att plocka undan, känns som om att det är de enda jag göra plockar o plockar. Hur ofta jag än gör de så är de lika mycket grejer framme hela tiden.

28

Av maminoo - 21 augusti 2011 09:00

28 Dagar kvar


Idag väntar vi besök utav E:s bror, Dino kommer nog bli glad över att träffa sin farbror o leka lite. Svärmor o svärfar kommer inte med denna gång då de jobbar de har ju inte träffat Dino på snart 8veckor då de varit utomlands.

Vi pratade med dom via skype igår, låt notera att min svärmot tycker att jag ser ut som en modell med min lilla mage. Hihi härligt nog finns det folk som fortfarande inte anser att jag ser stor ut.


29

Av maminoo - 20 augusti 2011 08:00

29 dagar kvar


Idag blir det fotboll för lilla familjen, vi ska följa med pappa E o se på hans match.

Just nu är det alldeles för tidigt för att förutspå dagens väder, men regnar de så tar vi på oss regnkläder. Enligt SMHI ska det bli soligt, men om det är att lita på får vi se!!


Dino är så excited inför dagens aktivitet att han gick upp 06.50 imorse, Alltid lika jobbigt när det är så tidiga morgonar. Vanligtvis går han upp runt 8-tiden. Låg redan vaken iförsig men det var skönt o bara ligga o vila ögonen. Nu blir det lite Bolibmopa o lek med Dino innan E vaknar.


Av maminoo - 19 augusti 2011 12:31

Nu har jag fixat o grejat lite i Dinos rum, bla satt upp hans namntryckta Barcelona dress, eller nja inte upp på väggen då jag saknar fästen. Får be E köpa på vägen hem från jobbet. Det går inte att gå ut då det spöregnar.

    

Dinos rum när man tittar från vardagsrummet,
bilden ska hänga ungefär där den står fast lite mer åt höger.


Min lilla prins sover o jag har skuldkänslor för att jag skällde på honom innan. Jag kokade makaroner o stekte falukorv till mig själv o la på en massa ketchup (älskar ketchup) så kom Dino o stoppade ner hela sin hand i ketchupen o började torka av på sig själv. Blev frustrerad så han fick sig en liten utskällning o så fick han gå å lägga sig. Han var aningens trött så han somnade ganska snabbt, men jag blev ledsen på mig själv för jag förstår ju att han inte förstår varför han gör vissa saker. Så jag grät en skvätt tårar. Jag grät även inatt, kunde inte sova så jag gick upp o grät kände en sån frustration. Jag tror det är en massa hormoner som spökar eller så har jag bara inte gråtit på länge o behöver få göra det helt enkelt. Känner mig aningens knäpp.

Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mamma till Dino & Elvis


Ovido - Quiz & Flashcards