Mamma till 2 underbara Prinsar

Alla inlägg under juli 2011

Av maminoo - 7 juli 2011 12:14

Världens härligaste unge



Just nu sover han, helt slut efter vår lekstund ute. Jag ska också hoppa ner i sängen o vila är verkligen jätte trött.

Av maminoo - 5 juli 2011 20:36

Idag har jag varit oerhört orklös, även Dino märkte av det o det kändes som han krävde mer o mer ju mindre jag orkade.

Just nu längtar jag efter att E ska ha sin semester så vi kan hitta på saker tillsammans. Tror min orklöshet beror på social brist. De allra flesta är bort resta. Så jag spenderar all min tid enbart med Dino, inget emot det MEN det är skönt o träffa andra o få prata med någon vuxen då o då.


Igår kallade jag till och med E för Dino...


Aja måste påpeka att jag natten till idag drömde att jag hade fött. Jag födde den 4sept... hmm lite tidigt.. men får se kanske blir så ändå..


Måste efterlysa efter lite namntips.. både flick & pojk är välkomna. Det känns så mycket svårare o välja något denna gång. Vi har väldigt olika "smak" på namn.. Vi behöver lite insperation o inte ha de namnen vi hade innan vi fick Dino... inga långa namn ska passa ihop med Dino.


Av maminoo - 4 juli 2011 20:31

1. Om mig: 26år snart 2barnsmamma, gift med världens bästa E. Trevlig, snäll, social, omtänksam, tjurskallig... osv


2. Min första kärlek: Första gången jag var "kär" var i andra klass på lågstadiet Christian hette han o vi var ihop i 2dagar.


3. Min favoritplats i hemmet: soffan


4. Det här åt jag idag: Frukost: Ägg o kalkonbacon, lunch: mackor, Middag: färskpotatis & panerad torsk & säsongssallad..mmmmm gott sen efterrätt choklad pudding med hallon, glass ute & nu popcorn.


5. Mina föräldrar: En mamma & en pappa som är gifta sen 29år tillbaka.


6. Detta skulle jag vilja göra innan jag dör: Njuta utav de underbara jag har i mitt liv, så som min familj (man o Barn)


7. Min bästa vän: Min allra bästa vän är min man honom delar jag allt med. Sen är min mamma en bästa vän också. Därefter har jag ett par vänner Eldina, Emina, Sarah, Alex som jag skulle klassa som riktigt bra vänner.


8. Ett pinsamt ögonblick: hmm


9. Mitt bästa träning- eller hälsotips: Vill du träna så träna vill du banta så banta. Alla väljer sitt jag har inga bra tips på något. Jag har aldrig bantat i hela mitt liv, har tränat men då har min man alltid hjälpt mig med att lägga upp schema som jag ändå inte följer hahaha


10. Det här hade jag på mig idag: Långt linne o mörka korta leggings.. som gravid får man se ut lite hur som helst.


11. Mina syskon: En lillebror som är 20år, säkert 1,90cm lång & tränar & jobbar som bara den.


12. I min handväska: Jag har faktiskt mina grejer i en alldeles egen liten axelväska, förut hade jag ett fack i skötväskan. I min nuvarande väska har jag nycklar, plånbok, hörlurar till telefon, plåster o kvitton.


13. Saker jag stör mig på: Försöker o inte störa mig då de tar så mycket energi. Men jag kan störa mig på människor som anser sig veta bättre än andra. O så ska de komma med råd bara för att de tycker sig veta mer... ohh nu blir jag irriterad bara jag tänker på det..


14. Fint ur min garderob: Hmm, har inte köpt något fint på lääääänge, men isåfall min blommiga klänning som jag inte kan ha nu då jag är gravid..


15. Vad jag pluggar/jobbar med: Jag jobbar som Banktjänsteman/kvinna. Allmän bankrådgivning gällande sparande, investeringar, lån osv...


16. Mina drömmar: Minns dom sällan efteråt. Men dock så har aldrig haft konstiga drömmar om barn som vissa brukar få när dom är gravida.


17. Mitt favoritminne: en stunden jag fick höra Dino skrika o hålla honom i min famn.


18. Min favoritfödelsedag: Inget minne, har aldrig varit den som firat något extremt.


19. Detta ångrar jag: Det finns väl lite saker som man kanske hade velat att sudda ut men det är inget som inte går att leva med.


20. Min favoritfilm: The notebook flera gånger om


21. Ett förändrande ögonblick: hmm måste varit Dinos födelse


22. Det här upprör mig: Orättvisor, när barn o gamla far illa, när djur far illa..


23. Det här får mig att må bättre: att se lycka hos min son o självklart lycka hos nära o kära. Deras lycka får mig o må bättre o vara lycklig.


24. Det här får mig att gråta: Vissa rädslor


25. Vad är kärlek? Kärlek är olika för alla människor, jag vet vad det är för mig..=)


26. Mina rädslor: Saker som inte går att styra/ödet!!!!!!!!! FLYGPLAN


27. Min favoritplats: Vårt hem


28. Det här saknar jag: Saknar inget, har allt jag behöver o mycket mer.


29. Mina ambitioner: Ha väluppfostrade fina barn o ett lyckligt äktenskap.


30. Om jag vann 1 miljon: Skulle investera så de blev 2milj.....


Av maminoo - 4 juli 2011 15:31

Min son är riktigt busig allt han inte får göra, gör han MED MENING. Man ser verkligen i hans ögon att han gör om det om o om igen bara för att man säger NEJ.


Han har börjat härma mig o säger NE NE NE o så svänger han med huvudet. O så säger han KAKA, (vilket betyder äckligt på barnspråk i bosnien). Jag säger Dino ne ne ne to je kaka konstant till allt eftersom allt han tar på stoppar han i munnen. Så nu har han hört de så många gånger att han börjat säga det själv.


Ju mer jag säger NEEJ DINO så gör han de mer o mer o ler samtidigt, men nu har jag slutat o säga till honom o då tittar han på mig o ropar på sitt konstiga sätt att jag ska titta på vad han gör, när han märker att jag inte reagerar då slutar han.


Jag kan inte sitta vid datorn när han är vaken inte en chans, han kommer direkt börjar slå på datorn han har redan tagit ut två st knappar till tangenterna o flera har jag lyckats trycka tillbaka. Han vet vart man trycker för att stänga av o på datorn för den jäkla knappen lyser o då trycker han som en galning.


Toaletten är också extra rolig, han vet hur man spolar nu så han kan stå vid toalett stolen hur länge som helst o dra i spaken. Stänga av tvättmaskinen kan han, för där lyser ju självklart ON/OFF knappen också.


Detta är bara början på allt nytt han lär sig, inga direkt nyttiga saker o kunna men det är de han kan. Men oavsett så är han världens bästaaaa   

Av maminoo - 4 juli 2011 12:14

Igår söndag bjöd på fint väder, dock var solen borta en del men det var så varmt o skönt ändå. Vi for ut till stranden o bara njöt.

Dino fick plaska en del, men han tröttnade snabbt o ville vara uppe på stranden o vandra runt där.


Även om solen inte var närvarande så fick vi färg, vi blev nog båda förvånade när vi till kvällen såg att vi var röda på kroppen.


 

Jag och Magen v.30 går vi in i nu. Ser inte jätte stor tycker inte jag inte. Men vågen visar däremot ett antal kg++. Men vår hemmavåg är inte jätte tillförlitlig, ska till BM nu på fredag för mätning vägning osv. Ska även nu börja med ett test som ska göras på mig regelbundent för att utesluta en viss bakterie som kan orsaka för tidig födesl.

 

Så brun är jag sen mallorca, fortfarande syns strecken    Bra det vill inte vara krit vit. 

 

Av maminoo - 2 juli 2011 21:25

Dagen idag har varit super härlig. Imorse när vi vaknade så var de molnigt o de regnade för fullt. trodde verkligen hela dagen skulle se ut så.

Men runt 11.00 lämnade vi hemmet o åkte till ett köpcenter o strossade runt, köpte någon leksaksgrejs till Dino. Fattar inte riktigt vad det är, men ska visa bild senare.


Men efter lunchtid började det att spricka upp i vi bestämde att vi skulle åka till liseberg. Stannade först inne i stan o åt på en jätte god italiensk restaurant. Jag valde självklart pasta med havets läckerheter, yummi riktigt gott var det.Därefter promenerade vi bort till Liseberg o hade de riktigt skoj. Dino fick åka lite attraktioner, bla farfarsbilar, kaninbanan o karusell.


Leksaker är kul, Dino pekar ut vad han vill ha.


 

Åktur med pappa i farfarsbilar, brumbrumbrum


    Dino ville inte gå fram till lisebergskaninen han stod o tittade på honom med avstånd .


  Tur med mamma o pappa på kaninbanan.


Av maminoo - 1 juli 2011 19:40

Nu är det äntligen helg, hoppas på fint väder i helgen. Vi har lite planer på att åka ut till kusten smögen/orust. Strossa runt, shoppa, äta skaldjur & kanske ta ett dopp... som jag är suuugen.


Ikväll är vi bara hemma, kan inte göra så mycket då Dino sover senast 19.30 Men det är skönt ändå. Vi ska alldeles strax se på någon film o umgås.


Önskar er alla en trevlig kväll o helg..


Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mamma till Dino & Elvis


Ovido - Quiz & Flashcards