Mamma till 2 underbara Prinsar

Alla inlägg under april 2011

Av maminoo - 6 april 2011 15:12

Just nu håller jag på o lagar en köttgryta. Har aldrig tidigare gjort något långkok så det ska bli spännande. Det bästa med grytor är att slänga i de mesta o sen låta de koka. Vi får se hur den blir. Visste inte vad jag skulle laga för någonting idag o så hade jag grytbitar i frysen o tänkte att dessa får komma till användning nu.


Har ej saltat tänkte göra de på slutet så jag kan ta ut lite till Dino också. Allting är ju nyttigt för honom i den. Så då blir det mat för hela familjen.


Denna månad o kommande månad är fullspäckad för oss. Har mycket o se framemot.


22 april-  Då ska vi ut med goda vänner på en efterlängtad koncer.

26 april - BVC, en sen 10mån kontroll har inte varit där på 2mån.

28 april - Ojj vad nervös jag är inför denna dag om ni bara visste. LÄNGTAR

30 april - Åker till Mallorca  Kommer hem 7maj

9 maj - E fyller år

18 maj- Jag fyller år

6 Juni - Dino fyller 1år


Så det blir mycket nu den närmsta tiden, men alltid roligt o ha saker o se framemot =))


Nu ska jag titta till min gryta o smaka av.


Av maminoo - 6 april 2011 11:09

Idag blir min älskade son hela 10mån, otroligt hur fort tiden går. Han är så stor men ändå så liten.


Dino kan:


- Säga Mamma, Tata = pappa, Opta=boll, dadada, bababa, nanana

- Dra sig upp till stående o stå, ibland släpper han taget o gungar lite innan han ramlar på rumpan. 

- Gå längs soffan, Gå med hjälp utav Gå-leksaker

- Krypa

- Bläddra i böcker, (med tjockare material)

- Älskar Musse Pigg o Tipp Topp låten som han Dansar till, dvs står o gungar med fötterna upp o ner.

- Plocka o äta mat

- Tar av sig blöjan själv i tid o otid

- Sitta på sin "bil" o försöker knuffa med fötterna för att komma framåt.


   


Min Stora Kärlek <3








Av maminoo - 5 april 2011 09:09

Natten blev väl inte som föregående natt då Dino sov igenom utan uppvak. Inatt vaknade han nog minst 4gånger. Dock åt han inget föränn 06.30 imorse så det var okej o Sen gick vi upp 08.00

Hade varit skönt om han kunde sova igenom natten utan gnäll iallafall lagom till semestern så vi också kan vila upp oss.


Senare idag ska Dino o jag åka till passpolisen o göra pass o sen ska vi shoppa lite. Behöver köpa lite grejer till Dino bla skor sandaler o leta efter UV dräkt. O kanske något till mig själv också så som en ny bikini..


Av maminoo - 4 april 2011 19:46

Precis det är de som är på gång här hemma. Allsvenskan är igång IGEN, så nu blir de ännu mer fotboll hemma hos oss. E, följer allsvenskan, Bosniska Ligan, Italienska ligan, Landslagsmatcher, UEFA-cup, Champions leauge och han måste även se vissa matcher ur den Engelska & Tyska Ligan. Ja så ni förstår hur mycket det blir. Jag kan allt om fotboll & inte för att jag själv vill utan för att jag får höra om fotboll konstant. Meningen är att Dino ska bli lika fotbollsintresserad som sin Pappa.


Snacka om att jag kommer att bli galen.


Nog om fotboll nu ska jag försöka komma på något att göra under tiden E o hans vänner ser på matcher. Vet bara inte vad, kanske kan ta en promenad själv ute i de fina vädret?? ....KANSKE....




=))

Av maminoo - 4 april 2011 08:47

Efter 10månader har Dino äntligen sovit en hel natt utan uppvak. Han somnade 19.30 igår o vaknade 07.45 imorse.


Jag hoppas på fler sådana här nätter. Jag känner mig så utsövd o så pigg.


Nu har jag mailat chefen det är nämligen lönsesamtal på gång känns så knäppt o löneförhandla när jag inte jobbat sen förra året i juni o har inga planer på att återgå till arbetet detta år heller. Hmm. Men bra antar jag så man inte halkar efter lönemässigt. Oftast när man löneförhandlar så ska man tala om varför man anser man ska få högre lön vad man gjort bättre osv... Mycket jag kan säga där liksom.. Detta år har jag tagit skitjobb (bytt bajsblöjor), jobbat i skift, tagit tunga lyft, alltid varit tillgänglig. Borde ge honom anledning nog att höja lönen tycker jag.

Av maminoo - 3 april 2011 18:06

Det fick bli en promenad runt omkring i området o en sväng förbi hemköp köpte vi med oss taco tillbehör o gick hem för att laga mat. I samma veva kom Dinos mormor o morfar förbi o lekte med Dino.


Mesta delen spenderas i badrummet nu för tiden med Dino, det är hans favvo rum o det är dit han alltid går. Måste nu flytta alla rengörningsflaskor upp på en hylla eftersom Dino visar intresse för dom. Inte alls bra om han skulle ta sig dit på egen hand någon gång o stoppa in i munnen.


Föresten har nog inte berättat Dino har aldrig tidigare visat intresse för att vilja krypa, sen han lärde sig att sitta (6mån) har vägrat vara på magen överhuvudtaget. Han drar sig upp på stående ställning och vill att vi går med honom o håller han i händerna. Därför har vi hela tiden trott att denna kille kommer att hoppa över krypandet. Men härom dagen började Dino krypa helt oförväntat o helt spontant, så nu är han i princip överallt. Dock är han inte så förtjust i krypandet utan vill upp på benen hela tiden.


Nu badar mina grabbar o ja ska alldeles strax gå o plocka ur Dino så han får äta sin middag o sen blir det god natt.


Av maminoo - 3 april 2011 10:45

Vilken tråkigt söndag det kommer att bli, ute är de molnigt o det duggregnar. E sitter vid sin dator jag vid min o Dino sover sin förmiddagsnap. Ingen är direkt social i det här hushållet men ibland är det bara skönt o få vara för sig "själv".


Funderar på vad vi skulle kunna hitta på idag, att vara ute är uteslutet. Hmm


Under tiden jag funderar så kan jag iallafall berätta att imorse fick jag mig en välbehövlig sovmorgon. Fick sova fram till 9.45, E gick upp med Dino vid 07.30 Som föresten mår mycket bättre idag snorig i lite hostig. Skönt att det går mot det bättre.


hmm... fortfarande inte kommit på vad vi kan göra, hatar o vara inomhus en hel dag. Känns så kvävande speciellt på en söndag som denna.


Av maminoo - 2 april 2011 20:24

Nu har vi gått o blivit sjuka här i hushållet, jag o E något lindrigare än Dino. Grabben är jätte snorig hostar som en gammal man o hade feber igår natt. När han vaknade imorse var han jätte gnällig o jätte förkyld men senare under dagen började han må mycket bättre & var bara lite snorig nu innan han somnade för natten.


Hoppas nu att han börjar friskna till. Vi hade tänkt o åka till passpolisen för att göra pass till Dino idag men han mådde ju inget vidare så vi får skjuta upp de till veckan istället.


Ska bli så skönt at komma iväg lite o bara få vara, inte behöva tänka på mat vad ska man laga vem ska laga maten. Inte behöva plocka undan en massa grejer. Strossa runt på Mallrocas gator & stränder shoppa, sola, bada, äta gott helt enkelt njuta.

Nu måste vi bara köpa lite sommarkläder till oss själva o en hel del till Dino, han har ju inget. Har beställt lite grejer från HM till honom. Solhatt, tshirtar, linnen o badshorts. Men måste även köpa en UV-dräkt och sandaler till honom. Såg ett par jätte söta på adidas men tråkigt nog så fanns det inga i Dinos storlek. Så det är bara att leta vidare.




Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mamma till Dino & Elvis


Skapa flashcards