Mamma till 2 underbara Prinsar

Alla inlägg under april 2011

ÖF

Av maminoo - 14 april 2011 14:43

Nu är vi hemkomna från en underbar dag ute. Första stoppet blev öppna förskolan. Dino lekte av sig lite åt lunch sen begav vi oss mot torget där Jasmine o jag köpte räksallad hos fiskvagnen o mumsade i oss på torget.

Det var så varmt o skönt att vi verkligen avnjöt den stunden i solen, sen blev de promenad innan vi gick in.


Dino har fortfarande magproblem, vet inte riktigt vad de kan bero på. Men tänkte avvakta någon dag till sen ringer jag hans BVC sköterska o frågar lite.

Nu närmast ska vi på besök på den förskolan jag är intresserad utav ska bara ringa o stämma av en tid så de passar båda parter. Både Jasmine o hennes sambo är intresserade utav samma förskola för deras Liam, så de kan bli skoj om pojkarna som är grannar får gå på samma förskola.


men vi får se hur det blir finns inga garantier på att man ens får en plats. Så sjuka köer bläää



Av maminoo - 13 april 2011 20:09

Dino verkar ha åkt på någon slags maginfluensa tror jag, för han bajsar ner sig konstant. Stackare det är bara o byta blöja efter blöja. Hoppas det bli bättre nu under natten. Vill ju gärna ta honom till öppna förskolan imorgon, kommer bla en från den förskolan som vi vill att Dino ska gå på. Henne vill jag gärna prata med lite granna o lägga in ett gott ord för min son. hehe


Vill verkligen att Dino ska gå på de föräldrar koperativet, mycket mindre grupper samt att det ligger ca 50m från där vi bor, praktiskt o bra. De kommunala dagisen i Gbg är inte mycket o hurra för.

Min arbetsgivare har ett eget dagis som jag helst skulle vilja att Dino gick på, men tyvärr ligger de inte i närheten utav mitt jobb. Utan på andra sidan stan. Skulle Dino gå där så skulle de bli mycket bilköande o alldeles för tidiga mornar o sena eftermiddagar. Känns inte som att det är värt de.




Av maminoo - 12 april 2011 20:27

Har haft en jätte trevlig dag med min allra bästa vän, pratade en massa utan att bli avbrutna utav barn. Vi fann inga klänningar. Men vi köpte jätte söta kepsar till våra pojkar på NK-barn, o jag fann ett par super söta DKNY ballerinas på Jedviks.

Ser framemot lite varmare väder så ja kan ta på mig dom också. Dom är öppna framtill, riktigt så varmt är det inte än. Men snart så.


Efter shoppingen mötte jag upp E efter hans jobb o vi åt MAX mat. Sen åkte vi o hämtade Dino som var så trött att han somnade direkt i bilen o sov igenom sitt kvällsmål.. Han fick precis sin välling i sömnen får ge honom lite mer strax innan jag lägger mig annars kommer han inte sova bra senare inatt.


Just nu ligger jag i soffan o ler finns något som gör mig såååå exhalterad. O vad jag längtar tills den 28/4, är spänd lite orolig men mest GLAD.

O strax börjar ju Desperate Housewives o det är ju kul de också. En bra Tisdag det här.


Av maminoo - 12 april 2011 10:51



Idag ska jag ut o shoppa med en vännina, minns ej senast jag var inne i stan med en vännina utan barn. Jag är ute efter en klänning eller en lite längre tunika samt nya ballerina skor. Får se om jag hittar något, annars väntar jag tills Mallorca de har rätt bra utbud på affärer. Bla Zara o Mango.


Dock är inte vädret de allra bästa, just nu regnar det. Men vi får väl hålla oss under tak.



I helgen hos mina föräldrar, Dino hade fullt upp med att köa Bobby bilen.


Ps; 16 dagar kvar till något mycket spännande.

Av maminoo - 11 april 2011 14:45

Lite blommor piggar alltid upp hemmet. Så här ser det ut nu efter inhandlingen.

Nu får vi hoppas att Dino låter bli att dra ner dom, han har redan visat intresse. O försöker smyga sig dit när jag inte ser.


I de blommiga vaserna är det orkideér, svårt o få bra bild när solljuset lyser genom fönstret.



Gillar de nya vaserna också, känns så sommriga speciellt den i mitten.



     


Efter Mallorca ska jag även plantera en del blommor på balkongen. Så då lär det blir ännu mysigare.






Av maminoo - 10 april 2011 08:08

Igår vaknade vi till en solig dag, funderade kort stund på vad vi skulle göra o bestämde oss för att åka till Ullared lite spontant. (Inte så långt från oss ca 100km). Trotts att vi bestämde innan att vi inte skulle lägga ut allt för mycket pengar åkte ett antal tusenlappar från kontot.

Men det är Dinos fel, allt vi köpte var i princip till honom. Leksaker i mängder, dom har exakt samma saker som på toys r us men betydligt mycket billigare. Han fick bla ett tält som föreställer en borg, som nu är uppsatt i hans rum o Dino verkar inte riktigt fatta grejen men det kommer..=)

Blev även lite nya krukor till vardagsrummet, (Dino har rivit ner de gamla så de gått sönder) idag är det tänkt att jag ska köpa blommor till de så det blir lite piggare här hemma. Visar lite bilder senare.


Men först ska vi åka till Dinos mormor o morfar o grilla för första gången detta året, ska tydligen bli väldigt varmt idag. Redan nu ser de behagligt ut ute, solen skiner o det verkar inte blåsa.


Ha en fortsatt trevlig söndag.


Av maminoo - 8 april 2011 10:14

Nu har jag lagt i en stor hög med handdukar i tvättmaskinen. Har tvättat en massa nu de senaste dagarna. Fulla maskiner. Dock så är jag så jäkla lat att kläderna som jag tex tvättade igår har jag bara dratt ur tvättmaskin/tortumlare o de ligger ännu på badrummsgolvet. Måste vika allt o vissa grejer ska ju strykas. Men jag orkar verkligen inte göra de NU.


Inatt sov Dino natten igenom o åt inget föränn imorse 07.30 Dock vaknade han efter nappen vid något tillfälle o vid ett annat fick jag vända tillbaka honom då han låg med huvudet vid fotänden utan av sängen o grät.

Till Dinos ett års dag (efter semestern) är det tänkt att han ska flytta in i sitt eget rum, förhoppningsvis börjar han sova nätterna igenom oftare. Annars kommer det bli en jäkla massa spring.


Kan tycka det är en aning störande med föräldrar som klagar på att deras 2-3 åringar fortfarande sover i deras säng. Eller de föräldrar som klagar på att de får vagga sitt barn till söms. Allt det är en inlärd vana utav föräldrarna. Jag är glad att vi inte behöver vagga Dino till söms, (blev en del vaggande när han var yngre, ville inte att skulle gråta) men sjävklart hade han fått bestämma så hade varit så fortfarande varit så. O nu hoppas jag bara att flytten till de egna rummet ska gå lika smidigt.


Av maminoo - 7 april 2011 18:05

Idag har vi haft en härlig dag, började med frukost o lek sen sov både jag o Dino från 10 -12. Därefter blev de lunch o sen tog vi vårt pick o pack o promenerade iväg till Öppna Förskolan med Jasmine o hennes lille Liam. Vi var nog där i ca 3h barnen lekte o hade skoj ihop. Mysigast av allt var nog sångstunden, Dino satt lugnt o lyssnade. Därefter fick barnen i sig lite mellanmål o sen promenerade vi hemmåt medan pojkarna sov i vagnarna.


Kom hem rätt sent så jag ringde E o bad honom köpa med sig mat hem, så nu har vi ätit kebab pizza o gottat oss. Minns inte senast jag åt pizza måste ha varit för flera månader sen sist. Men gott var det iallafall.


Nu blir de lite mys innan det är dags för Dino o sova.


Ha en fortsatt trevlig kväll

Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mamma till Dino & Elvis


Ovido - Quiz & Flashcards