Mamma till 2 underbara Prinsar

Alla inlägg under april 2011

Av maminoo - 23 april 2011 08:57

Första morgonen utan Dino, visst känns det tomt här hemma. Vi har inga som helst måsten den här morgonen. Ingen som måste mata Dino eller byta på Dino eller leka med Dino. Utan vi två sitter här hemma o undrar "vad ska vi göra" hahaha känns så konstigt o inte ha något att göra alls. 


O vad jag saknar min lilla prins ringde mamma o frågade hur det hade gått, tydligen hade natten gått bra o nu på morgonen var han hur glad som helst. För dom hade gått upp så fort Dino vaknade. Riktigt så är det inte här hemma vi brukar ge napp 10gånger om i hopp om att han ska somna om, även om han aldrig gör det. haha.


Snart åker vi o hämtar hem honom, ska bli roligt o se om han blir glad över att se oss. =))


Igår kvällen var hyffsad, eller sällskapet var de bästa. Sen får vi nog diskutera själva konceren. Dino kao Dino, pjeva super men ljudet var hemskt gjorde så ont i öronen. Vi lämnade konceren strax efter midnatt åkte hem o däckade i princip direkt. Sov utan uppvak fram till 07.50 o sen vaknade vi båda. Trotts att vi båda var trötta kunde vi inte somna om.


  Älskade Son  


Av maminoo - 22 april 2011 11:59

(Mallorca 2009)

  Nu är det inte mycket kvar tills vi åker till Mallorca (8dagar). Ser verkligen framemot detta. Även om vädret är bra här med så ska de bli skönt o komma bort bli bortskämd med god mat o extra skönt väder.


O sen är det inte långt kvar till Torsdagen heller, då händer det något mega stort för oss i vår familj. Gud så förväntansfulla vi är. Kan inte riktigt beskriva känslorna, det känns så oerhört bra.  Men mer kring detta får ni veta senare.  

 


Av maminoo - 21 april 2011 11:43

Nu äntligen har vårat internet kommit tillbaka. Man blir helt beroende utav internet på alla sätt, vårt tv utbud drabbas då det är så vi får in våra tv kanaler. Snacka om att man var galen av att enbart kunna se på tv4 o svt kanalerna.


Igår hade vi besök från svärföräldrarna, eller ja dom kom tillbaka från semestern så jag o Dino hämtade de på flygplatsen. Sen var de hemma hos oss till kvällen innan de begav sig hemåt. jag bjöd på jätte god smörgåstårta från Fiskhuset, utsedd till sveriges bästa fiskaffär. Den var så god, svärisarna gav tummen upp.


Dino sov så konstiga tider igår, att han vaknade 18.30 visste då att han inte skulle somna föränn mycket sent. Så jag o han följde med E på hans fotbollsmatch. Det var varmt o skönt o Dino fick leka av sig ute, Dino är så social att han vill fram o titta på alla. Han älskar när folk pratar med honom han ler o skrattar o folk verkar gillar bebisar för alla vill prata med honom. Vi kom hem sent o Dino somnade inte föränn 23-tiden. Har nog inte hänt sen han var riktigt liten. O visst fick vi en sovmorgon till 08.45 imorse..  


Sen imorse har vi lekt med Dino i hans tält o nu sover han. När han vaknar blir de lunch ska vi ut alla tre till lekplatsen. E är nämligen led från och med idag o fram till tisdag. Sen ska vi handla lite o besöka babyproffsen för att köpa en lära gå hjälm. Dino går eller ja, han är inte rädd för att släppa soffan o vill framåt själv. Vill inte att han ramlar o slår i huvudet för att vi inte är riktigt obeservanta o sen har man inte heller möjlighet att alltid stå brevid hela tiden.


Sen till helgen ska Dino premiär sova borta, han ska sova hos sina morföräldrar för allra första gången. E o jag ska ut med ett par vänner o kommer inte komma hem föränn väldigt sent. Ska bli lite spännande tror inte Dino kommer bry sig så mycket utan snarare jag. Hihi hoppas jag kan sova utan att tänka alltför mycket på honom.


O blev en väldans långt inlägg. Men det var lite utav de som hänt dessa dagar o vad som väntar.


 

Av maminoo - 20 april 2011 09:18

Vi har inget fungerande internet hemma o jag har förbrukat surftiden på iphonen, därav den dåliga bloggningen. Hoppas den kommer igång snart lite tråkigt möste ja medge.

18+

Av maminoo - 18 april 2011 09:46

Hela 18+ grader ska de bli här på västkusten. Härligt härligt vi har en fullspäckad dag framför oss.

Dino o jag ska ut på äventyr , vi ska träffa en massa vänner som vi inte träffat på ett tag o spendera dagen ute med en massa gott (mjukglass mmmm). Efter att E slutat jobbet ska vi åka ut till havet ta med engångsgrill grilla lite o bara ha det mysigt på en filt.


Det blir premiär för Dino att för första gången se havet. Förhoppningsvis tröttar de friska vädret o solen ut Dino riktigt ordentligt så han sover som en stock inatt.


Älskar detta väder blir så oerhört GLAD. =))


O snart är det bara 10-dagar kvar till något fantastiskt som jag sett framemot ett tag nu, GUD VAD JAG LÄNGTAR.


Och om 12 dagar reser vi till Mallroca o får det ännu härligare.


Ha en underbar dag nu =))

Av maminoo - 17 april 2011 20:16

Tänka sig att Dino somnade helt utan några problem. Imorse vaknade han 07.00 så då gick vi upp o han fick sova sin förmiddags nap redan vid 09-tiden. Eftermiddagsnappen kom 14.00 då sov han till 15.30 så han var lagom trött när jag la ner honom nu vid 19.45


Han ställer sig alltid upp i sängen men ikväll så la jag mig på vår säng o varje gång han försökte dra sig upp tog jag bort hans händer. Efter ett antal misslyckade försök gav han upp o lekte lite med sin hund o sen vände han sig om o somnade. Huuh tur det för E är inte hemma så jag hade verkligen blivit helt slut om han skrek i 1h som han gjort de senaste kvällarna.


Något annat mycket negativt med Dinos sömn är att han har börjat ställa sig upp i sängen om nätterna fast han verkar sova. Varje gång jag lägger ner honom o tittar så är hans ögon stängda. Hmm.. konstiga unge hehehe




   Idag har jag varit på bakhumör, iallafall lite gjorde hallongrottor samt några med nutella i till E som gillar det mer. Gott var det och fortfarande är de då jag småspringer till köket o hämtar en efter en. 


Städade även ordentligt här hemma idag, dammsög, moppa, damma, städade badrum, la i en maskin tvätt. Så det blev en hel del gjort, tog mig nästan 2h. E tog ut Dino så han fick leka under tiden. Nya favorit aktiviteten är att leka i sandlådan, Ungen är helt fascinerad utav sand o kan gräva med händerna hur länge som helst utan att tröttna.

När han kom in fick jag tvätta hans små händer som var smutsiga, tyckte det var så underbart gulligt.  Tror att endast som förälder kan man tycka sånt är gulligt.


Alldeles snart kommer E hem från sin fotbollsmatch (han är linjedomare) så då blir de lite slapp i soffan innan vi också lägger oss.


Ha en fortsatt trevlig kväll



Av maminoo - 16 april 2011 19:46

Idag har vi varit på baby & barnmässan. Det var helt okej, första gången vi gick på just den mässan. Man fick en del goddiebags men mest en massa broshyrer. Som ska ner i sopporna ganska så omgående.


Köpte lite prylar till Dino, ett par byxor från Kameleont, strumpor o solhatt från Lundmyr, Ostkrokar i olika smaker. finns tydligen både frukt o vaniljsmak, smakade helt okej.

Vi tittade även på en barnvagn som vi är ute efter o vi lär behöva köpa men det ska vi ta efter sommaren när det blir lite mer akutellt.


Efter mässan promenerade vi ner mot avenyn o för att åta på Hard rock café. vi kom in på Dinos 1års kalas, som närmar sig med stormsteg. Vi har lite olika åsikter om kalaset jag vill ha något litet med bara de närmsta. Medan E tycker vi ska ha något större, att vi inte ska solla bort folk (to nije fino). När jag räknar hans ide i huvudet blir de närmare 50 personer. Jag kan tycka det kan vara alldeles för mycket, eftersom jag vet att det är jag som kommer stå för de största engagemanget. Men men får väl bli som det blir.


Just nu har vi en gnällspik hemma som vägrar att somna bara gråter o gnäller vad vi än gör så är det inte  bra. Vi vaggar, vi sjunger, vi puffar rumpan men inget hjälper.

Av maminoo - 15 april 2011 09:58

Blev ingen sovmorgon här inte, Dino vaknade 06.30 hans magproblem återstår så jag bytte blöja på honom. O precis där efter bajsar han på sig igen, så de blev samma procedur igen. Fanns ingen chans att han skulle somna om därefter.

Så vi gick upp o åt frukost lekte lite o sen fick det bli sängen igen för Dino.

Nu sover han sen 09.30, jag hoppas att han sover en längre stund för jag tänkte lägga mig en stund jag med. Känner att jag börjar få huvudvärk.


Natten var ju inte precis bra heller, Dino vaknade vid 3-tiden o ställde sig upp i sängen o pratade. Fick lägga ner honom minst 7gånger innan han förstod att han inte skulle ställa sig upp. Så han låg kvar o pratade istället.


       


Idag ska vi nog inte göra något speciellt. E har match senare ikväll så jag o Dino får spendera kvällen själva. Eller så åker vi till Dinos mormor o morfar så får han leka av sig rejällt. Dom tröttnar aldrig på att springa runt med honom.


Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mamma till Dino & Elvis


Ovido - Quiz & Flashcards