Mamma till 2 underbara Prinsar

Alla inlägg under mars 2011

Av maminoo - 25 mars 2011 13:45

(Tidigare idag)


Alldels nyss  kom vi hem innanför dörren o Dino var så trött så det var bara att lägga ner honom så somna han direkt. Gillar att det är så skönt väder ute. 7+plusgrader ute var det idag, fick bli en tjock tröja o fleece jacka för Dino. Han sitter ändå i en åkpåse i vagnen. Tog ut honom i lekparken så han fick gunga o premiär åka rutchkana. Gunga gillar han sen tidigare skrattar o ler men rutchkanan titta han på mig som om han ville säga "ööö mamma vad är det här"?






Av maminoo - 24 mars 2011 16:41

Så här kan man också sova. Synd bara att någon blir arg när foten sitter när denne försöker flytta foten i sömnen.



  Snart kommer E hem o då ska vi åka o hämta Dino. Handla lite först o sen blir de pizza hos mamma o pappa. Sen far vi hemmåt igen.


Av maminoo - 24 mars 2011 14:09

Nu har Dino åkt iväg till sin mormor o morfar, han ska vara där ca 4h innan E och jag åker o hämtar honom. Saknar honom redan. Alltid när Dino inte är hemma samtidigt som jag så blir jag rastlös, vet inte riktigt vad jag ska göra. Hemmet känns så tomt, hemmet känns TRÅKIGT. Var har du varit hela mitt liv min älskade son, så underbar.


Måste få skryta lite om min lille son. Imorse när han fick sitt mellanmål (macka) som jag hade skurit i mindre bitar så fick han tag på sin sked. Jag lät honom leka med den samtidigt som han åt. Så helt plötsligt tar han en bröd bit lägger den på skeden o för den till munnen. Så smart min unge.


Jag hade en kompis som en gång sa (hon hade en son) jag vill inte att min son ska vara någon tönt jag vill att han ska vara tuff o kunna slås.. öhhhmmm då förstod jag hennes mognadsnivå o tyckte synd om pojken. Men men alla vill ha sina barn på olika sätt. Både jag o E vet iallafall att vi kommer att uppmuntra  vår son till att tycka om skolan att gilla att läsa o studera o jag hoppas att han förstår att det är så mycket tuffare än att "slåss".  Plus så vill jag säga BUUUUU till alla sådana föräldrar som anser att slåss är tufft. 


Av maminoo - 23 mars 2011 14:53

Känns som om dagarna passerar så fort, hinner knappt blinka så är det kväll igen. Idag har vi varit hos tandläkaren, eller snarare information till Barnet gällande tandborstning osv. Dino tyckte detta var spännande fanns ju andra barn där. O han verkligen älskar andra barn, så kul o se hur dom mer o mer börjar bli faccinerade utav varandra.


Nu är vi hemma o väntar på besök från en vän o hennes två åriga son. Dino har inte träffat honom på ett tag nu så han kommer nog tycka att det är jätte kul med en "större" talande bebis. 


Till helgen måste vi ta oss till någon affär för att köpa rullgardin till sovrummet, Dino börjar vakna allt tidigare o vill upp. Han brukar sova till 08-08.30 i vanliga fall. Men nu börjar han gå upp redan vid 07.00 o detta ska vi inte uppmuntra länge till. Även om vi har mörka perssiener så räcker det inte till eftersom solens strålar lyckas lysa igenom så nu ska vi lägga en mörkrullgardin också.


Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag, för nu måste jag göra iordning en fruktsallad o lite te.





Av maminoo - 22 mars 2011 10:51

Kan inte våren komma nu, visst solen skiner o allt de där. Men det är fortfarande kallt. Jag vill ha en massa plussgrader, sol, ingen vind, gröna träd, grönt gräs osv osv.


Ja ett tecken på vår/sommar är att skatteåterbäringen är på G, ibland blir man verkligen positivt överraskad när man ska få 5 siffrigt belopp tillbaka. Inte alla dagar man får pengar som man inte räknat med.


Min lilla prins sover sin förmiddagsnap o jag väntar på att han ska vakna så vi kan äta lite lunch o sen bege oss ut på en liten promenad. Vi var aldrig ute igår det var så grått o mulet att vi bara stannade inne o lekte. Jag städade för fullt också, (generalno) dammsög, våttorka golvet damma skrubba spis o annat i köket. Tänkte ta badrummet idag, rätt rent där redan men kan behövas gås igenom lite granna iaf.


Nu väntar vi bara på varmare väder så ska vi tvätta fönstren o städa balkongen. Ser framemot att få komma ut där lite o göra iordning. Ska plantera blommor o grejer såååå mysigt looove it.


   Ett år odlade jag jordgubbar


har ingen bild på mina blommor, denna bild var den enda som man kan sen en glimt iaf. (Fest hos oss en sen sommarkväll).

 


Av maminoo - 20 mars 2011 17:12

Nu har jag skapat en ny blogg. Hade ingen bra känsla på den gamla, namnet störde mig något då jag själv började associera de med Bambino ja ni vet barnmärket. Inget jag tänkte på då jag startade bloggen.

Men nu är vi iallafall tillbaka o hoppas på bättre flyt. Har ju hänt en del på den privata fronten som gjort att jag inte riktigt haft ork som tidigare. Visst är det något som fortfarande finns där men nu är jag på ett annat plan än tidigare. Dock vill jag påpeka att det inte är något negativt som hänt utan snarare tvärtom, men man måste lära sig handskas med allt.


(Ibland måste man tala om det då folk tolkar allt på sitt sätt.)


Nu ska jag bara ordna en header o finare bakgrund sen ska vi väl vara igång som tidigare.


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag är 27årig kvinna, bor på Västkusten med min man E & våra två underbara pojkar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<<
Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mamma till Dino & Elvis


Ovido - Quiz & Flashcards